Kucsera Gábor és Tóth Dávid

Kucsera Gábor és Tóth Dávid nyerték az idei Ázsia Expresszt – Erre költik a pénzt

Bulvár

A világbajnok kajakosok győzelmével zárult péntek este a TV2 Ázsia Expressz – Felfedezzük Amerikát! című műsora.

Kucsera Gábor a műsor után a Blikknek mondta el, hogy győztesként sokkal többet kapott a pénznyereménynél. Ugyanis kellő fizikai és lelki távolságot nyerve, pontot tudott tenni élete érzelmileg talán legnehezebb időszakának végére, hiszen nem sokkal a felvételek kezdete előtt derült ki, hogy vége a volt kajakos és felesége, Tápai Szabina házasságának.

Kucsera Gábort megváltoztatta az Ázsia Expressz, úgy érzi, egy új önmaga tért haza Dél-Amerikából.

Tudatosabb lettem, felelősségteljesebb, viszont a bohóság és a jókedv, az öröm, ami régen is jellemzett, visszajött. Korábban sokszor voltam a saját magam ellensége, a dolgaim miattam nem mentek, miközben másban kerestem a hibát. Ebben is nagy fejlődésen mentem keresztül

– nyilatkozta a sportoló, aki úgy érzi, szüksége volt erre a műsorra ahhoz, hogy le tudja zárni a múlját volt feleségével. A győzelem pillanatában megkönnyebbült és elengedte a lelke addigi összes fájdalmát. Ő és Tóth Dávid tízmillió forintot nyertek a műsorban, mindkettejüknek ugyanaz a terve a nyereményükkel.

A pénzt félretettem, hiszen a célom, hogy legyen egy családi házam, ismételten

– mondta Kucsera Gábor, de hasonlóan gondolkodik Tóth Dávid is: ő is házra gyűjt. Bár nemrég vett egy lakást, de azt szeretné pár év múlva egy házra lecserélni, erre teszi félre a most megnyert pénzét.

A sportoló páros győzelmének pillanatai: