Matthew Perry

Ilyen volt Matthew Perry temetése

Bulvár

Helyi idő szerint péntek délután helyezték örök nyugalomra Matthew Perryt a Warner Bros filmstúdiójával szemben található temetőben.

Egy hét telt el azóta, hogy holtan találták Matthew Perryt Los Angeles-i otthonában, a jakuzzijában. Temetésére pénteken került sor a Forest Lawn temetőben, ami nem messze található attól a stúdiótól, ahol a Jóbarátokat forgatták 10 éven keresztül.

A Jóbarátok sztárjának búcsúztatóján természetesen a sorozat többi főszereplője – Jennifer Aniston, Lisa Kudrow, Courteney Cox és David Schwimmer – is megjelent, fekete ruhában – írja a Blikk a Daily Mail cikke alapján. A külföldi lap videót is készített a helyszínre érkező sztárokról, videójukon nem látszik a Joeyt alakító Matt LeBlanc, a többiek viszont igen.

Peter Gabriel Don’t Give Up című dalának feldolgozásával ért véget a zártkörű szertartás, melyen Perry családja és barátai vettek részt. A templom előtt fekete ruhába öltözött gyászoló tömeg álldogált. Hogy lesz-e nyilvános búcsúztatója a színésznek, azt egyelőre nem tudni.

Matthew Perryt szerettei egy sötét koporsóban kísérték el utolsó útjára a temetőbe, ahol több világsztár nyugszik, többek között a borzalmas körülmények között tavaly elhunyt Anne Hech is.