Tóth Gabi és Krausz Gábor

Krausz Gábor megbocsátott volna Tóth Gabinak

Bulvár

Az egykori sztárpár házassága tönkrement, miután kiderült, Tóth Gabi összejött a Fricska Táncegyüttes táncosával, Papp Máté Bencével közös erdélyi turnéjuk során.

A Blikk úgy tudja, Tóth Gabi hetekkel a válásuk bejelentése előtt már bevallotta az affért, ám akkor Krausz Gábor úgy döntött, a kislányuk, az eddig felépített közös életük és az elképzelt jövőjük érdekében szemet hunyna a félrelépés felett.

Gábornak nagyon fontos volt ez a család, hiszen neki igazából sosem volt lehetősége megélni, milyen ez. Még gyerek volt, amikor elvesztette az édesanyját, s úgy tudom, az apjával sem volt sokáig szoros a kapcsolata, a családja többsége külföldön él. Így amikor bekerült a Tóth famíliába, majd megszületett a kislánya, úgy érezte, végre a helyén van

– mondta a lapnak Krausz Gábor egyik ismerőse. A séf mindenáron szerette volna megtartani a családi idillt, ezért képes lett volna arra is, hogy megbocsásson Tóth Gabinak a félrelépésért. Csakhogy kiderült, nem egyszeri dologról van szó, az énekesnő szerelmes lett a táncos fiúba, aki már be is költözött a szentendrei álomotthonba, abba a házba, ahol Krausz Gábor Tóth Gabi mellett szeretett volna megöregedni.

Férfiként mindig az az otthonom, ahol az ágyam van, ugyanis rengeteget költöztem már életem során. Ez a helyzet most inkább a családnak új, de még én is szokom, hogy most ez az utolsó költözés, és innen valószínűleg már csak kukazsákban megyek el. Remélhetőleg…

– fogalmazott korábban Krausz Gábor.