Győzike és Orbán Viktor

Gáspár Győző: “ez egy értékrend, egy világnézet felvállalása”

Bulvár

Facebook-bejegyzésben osztotta ki Gáspár Győző azokat a sajtótermékeket, amelyek szerinte őt rossz színben próbálják feltüntetni a Tranzit fesztivál nevű fideszes dzsemborin való részvétele miatt.

Mint emlékezhetünk, Győzike a közelmúltban belépett a Fideszbe, és rendre hangoztatja, mennyire kedveli Orbán Viktort és mindent ami a miniszterelnök úrhoz tartozik.

A fideszes rendezvényen Orbán Viktorral fotózkodó Gáspár Győző posztját azzal kezdi, hogy több mint egy éve már annak, hogy úgy döntött, megpróbálúgy élni, hogy a celebkedés és a szórakoztatás mellett komolyabb ügyekkel is foglalkozzon. Elkezdett hát közügyekkel, társadalmi kérdésekkel is foglalkozni, miközben folyamatosan tanulja azt, hogy hogyan is működik az ország, a közigazgatás, a közpolitika és mindazok a közös dolgok, amelyek meghatározzák az életünket.

Ez egyben egy értékrend, egy világnézet felvállalása is. Ugyanolyan alapjog, mint bármelyik másik, és ami kijár minden állampolgárnak Magyarországon – azaz nekem is

– írja a Romantic frontembere, és hozzáteszi:

Ebből adódóan előre vissza kell utasítanom minden rossz szándékú híradást és médiamegjelenést, amelynek csakis az a célja, hogy engem és a felvállalt politikai közösségemet járassa le.

Győzike megkapta a Fidesz-tagkártyáját, hivatalosan is belépett a kormánypártba

Majd megnevezi azt a lapot, amely ezek szerint őt rossz színben tüntette fel:

A Blikk fontos szereplője a hazai médiapiacnak. De ahogyan én változni próbálok, ugyanúgy törekedhetnének ők is arra, hogy némi felelősséget felvállalva változzanak ők is, és a korábbiaknál hitelesebbek legyenek, azaz, nem jelentetnek meg olyan tartalmat, amely valótlan, vagy amelyhez én magam nem járultam hozzá, megszegve a legalapvetőbb média-etikai elvárásokat is

– írja Győzike, és azzal fenyegeti a Blikket, hogy amennyiben nem úgy ír róla, ahogy az neki tetszik, akár perre is viszi az ügyet.