Jázmin Viktória

Celebrandi: Frohner Fecó szerint nem úgy tűnik, hogy Jázmin Viktória egy támogató férfire vágyik

Bulvár

Pedig a modell azt állítja, komoly kapcsolatot szeretne, megtalálni az igazit, akivel leélheti az egész hátralévő életét.

Néhány hete fut az RTL-en a Celebrandi című reality, amiben hazai celebeknek keres randipartnert a Puskás-Dallos házaspár. Puskás-Dallos Bogi és Peti a legutóbbi adásban úgy szervezték, a műsor női és férfi celeb szereplői ezúttal ne “külsős” partnerekkel, hanem egymással üljenek le egy asztalhoz.

Az egyik legérdekesebb beszélgetés Frohner Fecó fodrász és Jázmin Viktória modell között zajlott. A lány régóta hangoztatja, hogy egy megértő és támogató férfire vágyik, akivel leélheti az életét, Fecó szerint azonban nem erről árulkodnak a szavai, amikor például azt mondta, hogy őt egy bankkártyával lehet levenni a lábáról, és szerinte a modell közösségi média posztjai is nagyon felszínesek.

Figyellek téged. Megnézlek például a social platformokon vagy bárhol, nem azt látom, mint aki egy mély érzésű, támogató férfire vágyik

– mondta a modellnek a fodrász, majd szépen ki is elemezte Jázmint, aki szerinte ettől sokkal több, nem pénzre, hanem a pénz mögött állló törődésre és szeretetre van szüksége.

Olyan jól sikerült a randijuk, hogy a végén még az is kiderült, Fecónak kedve lenne ahhoz is, hogy megcsókolja a modellt.

Fotó: Facebook/Jazmin Viktoria