Tóth Gabi és Krausz Gábor

Sejtelmes “fricskát” rejt Krausz Gábor szakítós üzenete

Bulvár

Tóth Gabi és Krausz Gábor válásukról szóló bejegyzésében van egy érdekes különbség.

Üzenetük ugyanaz, egy mondatot leszámítva. Krausz Gábor szakítós közleményébe bekerült egy mondat, ami Tóth Gabiéban nem szerepel.

Szeretném veletek tudatni, hogy hat év után, sajnos a kapcsolatunk Gabival véget ért. Időnként furcsa meglepetéseket, kellemetlen fricskákat tartogat az élet. Hannaróza felügyeletét, nevelését továbbra is  közösen tervezzük, szeretetben, békében. Az ő biztonsága a legfontosabb számomra. Arra kérem a sajtó képviselőit, hogy tartsák tiszteletben a magánéletünket, ennél többet nem kívánok megosztani a nyilvánossággal. Kérem, hogy legyenek tekintettel kislányunk, Hannaróza érdekeire! Megértésüket köszönöm!

A 24.hu vette észre, hogy a séf fontosnak tartotta, hogy közleményében elhelyezze a következő mondatot: “Időnként furcsa meglepetéseket, kellemetlen fricskákat tartogat az élet.”

A portál emlékeztet, hogy Tóth Gabi többször is fellépett a Fricska Táncegyüttessel a múltban. Hogy a séf szóhasználata szándékos-e vagy pusztán véletlen egybeesésről van szó, egyelőre nem tudni. Az viszont biztos, hogy nem jó szájízzel válik a sztárpár, az Instagramon ugyanis már ki is követték egymást.

Szakításuk nagyon meglepő, hiszen nemrég költöztek be álmaik otthonába és arról is beszéltek, szívesen vállalnának még több gyermeket.

Tóth Gabiék válnak