Luxusjachton fotózták le Mészáros Lőrincet és Várkonyi Andreát

Bulvár

Egy hatalmas luxusjachton kapták lencsevégre Mészáros Lőrincet és feleségét Caprin.

A ROSE D’OR (Arany Rózsa) nevű hajót a 444.hu szúrta ki a tengeren, most épp ezzel utazgatnak a kormányközeli vállalkozók, így Mészáros Lőrinc és családja is.

A jacht július 31-én reggel érkezett Nápolyba, onnan délután már Mészáros Lőrinc gyerekeivel a fedélzetén indult el Amalfi irányába. Augusztus 2-án járt Positano alatt, este Salernónál, másnap újra Nápolyban, ahol augusztus 3-án délután csatlakozott Mészáros Lőrinc és Várkonyi Andrea. Rögtön el is indultak Caprira. A sziget előtt lehorgonyoztak, este fél nyolckor beálltak a Marina Grande kikötőbe. 4-én reggel elindultak Sorrento felé, és a Porto Marina di Cassano előtti magas sziklafal alatt strandolással telt a nap. Este újra Capri, alvás a kikötőben. Augusztus 5-én reggel az Amalfi-part mentén újra Salerno felé tartott a ROSE D’OR – sorolja a szuperjacht változatos útját a lap.

A jacht fedélzetén kiszúrták Mészáros Lőrincet is, amit úszónadrágban épp kiszáll a medencéből, Várkonyi Andreát pedig a korlátnak támaszkodva, egy egyszerű dobozos jegeskávéval a kezében fotózták le. A képeket itt lehet megnézni.

A 62 méter hosszú ROSE D’OR 12 vendég fogadására alkalmas, két medencéje is van, egy kisebb, jakuzziszerű és egy nagyobb is, amiben hűsolni lehet. Az ára 75 millió dollár, nagyjából 27 milliárd forint.

Az alábbi, a ROSE D’OR jachtról készült videón Várkonyi Andreát is ki lehet szúrni 1:17-nél: