Erdélyi Mónika

Nyaralni indult Erdélyi Mónika, meglopták őket

Bulvár

Hogy még Budapesten, vagy már Korfun történt az eset, azt nem tudják, de a telefontöltőik eltűntek a bőröndjeikből.

Erdélyi Móniáék YouTube-csatornáján figyelemmel követhetjük a korfui nyaralásukról szóló vlogsorozatukat. Az első részben bemutatták a szállodát és a környező vidéket, az első percekben viszont arról is beszámolt a műsorvezető, hogy miután megérkeztek a hoteljükbe, észrevették, hogy az utazás alatt meglopták őket – vette észre a 24.hu.

Nagyon vigyázzatok a bőröndjeitekre, velünk ugyanis az történt, hogy megloptak minket. Az egyik bőröndünket, ami ugyan egy nagyon jó minőségű bőrönd, de valamiért sose szoktuk lezárni… Nem tudom, rengeteget utaztunk már ezzel, soha nem zártuk le, soha nem tűnt el semmi, most viszont igen

– magyarázta Erdélyi Mónika, aki érkezésük után kezdte keresni a telefontöltőket, de sehol nem találta őket. Abban viszont biztos, hogy nem maradtak otthon a töltők, melyek értéke nagyjából 25 ezer forint. Szerencsére barátokkal utaztak, így tudtak tőlük töltőt szerezni, mielőtt újat vettek volna.

Hogy hol nyúltak bele a bőröndbe, azt nem tudja, lehet, hogy még Budapesten, de az is lehet, hogy már a korfui reptéren. Követőinek azt javasolta a műsorvezető, inkább fóliázák le a bőröndjeiket, ha útra kelnek.