Molnár Anikó

Havi ötmilliót is megkeres Molnár Anikó az OnlyFans-oldalával

Bulvár

Molnár Anikó szerint ebben az országban tisztességes munkából képtelenség megélni és egyáltalán nem szégyelli, hogy a testével ilyen jól keres.

Az egykori Nagy Ő és ValóVilág játékos négy hónappal ezelőtt indította el OnlyFans-oldalát. Bár gondolta, hogy sikeres lesz, de hogy ennyire sokan kíváncsiak rá, azt maga is alig hitte el eleinte. Márciusban büszkén osztotta meg követőivel, hogy máris az OnlyFans felső 1%-ában van. Nézettsége azóta is töretlen.

Új munkája kapcsán a Story magazinnak adott interjút, melyben arról is beszélt, hogyan készülnek az erotikus fotói, elárulta továbbá, hogy meglehet, idővel szexuális jellegű tartalmakat is készít majd a feliratkozóinak – írja a 24.hu.

Bármennyire is azt gondolják az emberek, hogy nem nagy kunszt a fenekemet fotózgatni, de igenis az! Két informatikus és egy fotós barátommal keményen dolgozunk azon, hogy naponta frissüljön a profilom

– avatta be a munka folyamatába Molnár Anikó a lap olvasóit. Elmondta, többnyire egy alkalommal készítik el a heti képanyagot, ami egy teljes napot vesz igénybe, de ebben még nincsenek benne az előkészületek és a kellékek, ruhák beszerzése sem. A helyszín kiválasztása, a munkafolyamat összeszervezése, az utómunka is sok időt vesz igénybe. Úgy fogalmazott, a vetkőzés nem egy leányálom, hanem kőkemény fizikai és szellemi munka.

Nem számíthatok senkire. Nincsen gazdag férjem, aki majd egyengeti az életemet, egyedül rajtam áll, hogy életem végéig párizsis szendvicsen élek-e, mert tisztességes munkából képtelenség megélni ebben az országban

– mondta Molnár Anikó, akinek jelenleg 1000 fő feliratkozója van, akik 15 dollárt, vagyis nagyjából 5200 forintot fizetnek a tartalmakért. Vannak külön fizetős tartalmai is, ezek megtekintése plusz 5-10 dollár, vagyis 1700-3400 forint között van.

Van, hogy akár havi ötmillió forintot is megkeresek, de ebből azért keményen kell adózni, a bevétel 20 százalékát pedig leveszi az anyacég. Ki kell fizetni a fotósokat, kollégákat is, egy részét vissza kell forgatni a tartalmak gyártásába, ruhákra, fehérneműkre, cipőkre, de így sem panaszkodom

– mondta őszintén az egykori Nagy Ő, aki cseppet sem szégyelli, hogy milyen munkával keresi a kenyerét, hiszen se férje, se gyereke. Édesanyja számít csak neki, az ő érdekében is vállalta ezt a fajta munkát, hogy jólétet tudjon biztosítani mindkettejük számára.

Fotó: Facebook/Anikó Molnár