Berki Mazsi

80 milliós luxusautójával pózol Berki Mazsi

Bulvár

Berki Krisztián özvegyének szüksége volt egy jó és megbízható autóra, mert sokat vezet.

Egyik legfrissebb Instagram-posztja még Berki Mazsi sok követőjénél is kiverte a biztosítékot, úgy vélik, ha nem mutogatja a 80 milliós luxusautóját, akkor is tudja róla mindenki, hogy jómódban él, mert gazdag párja támogatja őt.

A Blikk szerint a 585 lóerős V8-as AMG Biturbo motorral felszerelt fekete Mercedes AMG GLS nagyjából nyolcvanmillió forintot érhet, és nem ez az egyetlen luxusautó, amit vezet Mazsi.

Nála sosem lehet tudni, éppen milyen autóba ül be, mert folyamatosan váltogatja a járgányokat. Ez a fekete, ami a fotóján is látható, a legújabb. Legfeljebb pár hete lehet nála, de nem ez az egyetlen autója. A korábbi, acélkék Mercijét – úgy tudom – már eladták, mert egy ideje egy ugyanolyan típust is hajt, csak kivizöldben. De láttam már Mercedes Maybachból is kiszállni

– mondta a lapnak Berki Mazsi egyik ismerőse, aki elárulta azt is, a luxusautókat is új párjától, Zoltántól kapja Mazsi azért, mert szüksége van jó és megbízható autókra, hiszen sokszor a fél napját is ott tölti ingázva közös székesehérvári otthonuk, Budapest, illetve Mazsi szülővárosa, Kecskemét között.

A fotót Mazsi új luxusautójáról itt lehet megnézni.

Ha nem állsz a verda mellé is tudja mindenki, hogy tele a palid

– írta hozzá egyik követője, de ahogy azt Berki Mazsitól már megszokhatták, válaszra sem méltatta őt, ahogy azt a kommentelőt sem, aki azt írta neki: látja, hogy Berki Krisztián örökségéből jutott neki a Mercire is.