Várkonyi Andrea

Valóra váltotta Várkonyi Andrea álmát Mészáros Lőrinc

Bulvár

Romantikus ajándékkal kedveskedett feleségének Magyarország már csak harmadik leggazdagabb embere: Londonba repítette őt egy koncertre.

A Blikk egyik olvasója szúrta ki Várkonyi Andreát és Mészáros Lőrincet Havasi Balázs koncertjén a londoni Royal Albert Hallban. Várkony Andrea a lapnak később elárulta, valóban ott jártak, Havasi Balázs hívta meg őket oda, és mivel ő és Mészáros Lőrinc is nagy támogatói a művészetnek, örömmel vettek részt a koncertjén. Ezzel ráadásul Várkonyi régi álmát váltotta valóra a férje, mert nagyon régóta vágyott már a Royal Albert Hallba.

Nem titok, korábban jelentős időt töltöttem el Londonban, itt éltem, s gyakran csodáltam meg a Royal Albert Hallt. Bakancslistás vágyam volt, hogy egyszer ezek között a csodálatos, patinás falak között élvezhessek egy koncertet. Ez most valóra vált, és örülök, hogy éppen Balázs sikerét láthattam itt élőben

– nyilatkozta a lapnak Várkonyi Andrea, aki azt is elmondta, több napot is az angol fővárosban töltöttek, ahol a hivatalos teendőik mellett jutott idejük a pihenésre és a szórakozásra is.

Havasi Balázs hétfő este adott nagyszabású koncertet a Royal Albert Hallban, ahová a belépők ára 15-47 ezer forintnyi angol font között mozgott. Több fotót is megosztott a helyszínről a művész, Mészároséknak ebben a hangulatban volt részük a páholyukból:

 

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

 

HAVASI (@officialhavasi) által megosztott bejegyzés