Harsányi Levente

Harsányi Levente már azt is tudja, ki lesz az esküvői tanújuk

Bulvár

Harsányi Levente megmutatta, ki az a hölgy, aki rabul ejtette a szívét, és elmesélte azt is, hogyan találkoztak.

Újra rátalált a szerelem a műsorvezetőre, aki egy véletlennek köszönheti, hogy megismerhette az igazit. Harsányi Levente a Story magazinnak mondta el, hogy aznap este túl volt már egy születésnapi bulin, és volt egy meghívása egy következő partira is, de oda semmi kedve nem volt elmenni.

Hulla fáradt voltam, úgyhogy beültem egy taxiba, és hazamentem. Már a bejárat előtt voltam, amikor hívott Hajas Laci barátom, hogy hol vagyok, mindenki rám vár

– idézte fel az eseményeket Harsányi Levente, szavait a 24.hu írta meg. A műsorvezető végül hagyta magát meggyőzni és bár kedvetlenül, de csak megérkezett az eseményre. Ott viszont rögtön felfigyelt Larára.

Bár Levi mindent megtett, hogy felhívja magára a figyelmet, folyamatosan körülöttem sündörgött, felkért táncolni, de én leginkább csak a barátnőmmel beszélgettem. Viszont az tagadhatatlan, hogy egyből megvolt a kölcsönös szimpátia. Mi több, amikor először megcsapott az illata, tudtam, hogy ő lesz a végzetem

– mondta a lapnak Harsányi Levente húsz évvel fiatalabb párja, Lara, akiről kiderült az is, hogy van egy hétéves kislánya. Együtt terveznek a jövőben a műsorvezetővel, a gyerekeik is találkoztak már és nagyon jól kijönnek egymással, ha pedig esküvőre kerül a sor, már azt is tudják a szerelmesek, hogy az egyik tanújuk biztosan Hajas László lesz.