Peter Srámek

Fonogram-díjat kapott Peter Srámek

Bulvár

Karrierje eddigi legnagyobb szakmai elismerésében részesült a szlovák származású Peter Srámek, Zámbó Jimmy nagy rajongója.

A fiatal énekes 2014-ben indult el a TV2 Rising Star című műsorában, majd Magyarországra is költözött, és itt kezdte el építeni zenei karrierjét. Bár akkor még alig beszélt magyarul, irigyei is akadtak szép számmal, mégis kitartott az álmai mellett, hogy ismert és elismert énekes legyen hazánkban.

Kilenc éve imádja a közönsége, szakmai díjat azonban még nem kapott. Eddig. Ugyanis múlt héten szombaton átvehette – első szlovákiai előadóként – a szakmai zsűri által odaítélt Fonogram-díjat, mégpedig a néhány hónappal ezelőtt megjelent A Király című albumjáért – írja a Bors. A díjat hatalmas megtiszteltetésnek érzi Peter Srámek.

Boldog vagyok, mert érzem a sok őszinte gratulációból, hogy velem örülnek a kollégák, az ismerősök és a rajongóim. Megnyugodtam, mert most már biztos vagyok benne, hogy jó úton haladok. Visszaigazolás nekem, hogy érdemes volt rengeteg energiát, időt belefektetni a munkámba

– mondta boldogan a lapnak Peter Srámek, aki azt is elárulta, előfordult az évek során, hogy úgy érezte, a szakma nem különösebben figyeli a munkásságát, rosszul is esett neki, de bízott abban, hogy ez egyszer megváltozik. Úgy érzi, befogadta őt Magyarország, soha nem is érezte azt, hogy nem ide tartozik, ezt pedig igyekszik meghálálni. Büszke arra, hogy itt élhet, a rosszindulatú embereknek pedig azt üzeni, azt a sok energiát, amit az ő kritizálásába fektetnek, értékes dolgokra kellene fordítaniuk és akkor ők is eljutnak majd oda, ahova neki sikerült.