Berki Mazsi

Berki Mazsinak nincs baja a házimunkával, de bejárónője van

Bulvár

Berki Krisztián özvegye elárulta, az utóbbi időben kifejezetten háziassá vált, de jobb szereti mással tölteni az idejét.

Lassan egy évvel Berki Krisztián halála után Mazsi egyre rutinosabb otthon és a gyermeke körüli teendőkben egyedül is. Sokkal háziasabb, mint korábban, ennek ellenére bejárónő segítségét veszi igénybe.

Ha egy nőnek lehetősége van arra, hogy pénzt keressen (én már 14 éves korom óta dolgozom), akkor a házimunka helyett inkább kifizetem a bejárónőt, hogy ne menjenek el napok a takarítással. Ezt az időt inkább a kislányommal töltöm

– idézte Berki Mazsi szavait a hot! cikke alapján a Bors. Mazsi számára fontos a rend, és nagyon örül annak, hogy van segítsége, él is ezzel a lehetőséggel, amíg tud.

De nemcsak az otthona tisztaságára figyel Mazsi, a lelke egészségére is, mert arra nem szakított elég időt mostanában, hajlamos elveszni a hétköznapokban. Próbál magára is odafigyelni és konkrét dolgokkal is foglalkozik, hamarosan a kislánya, Emma szobáját fogja rendbe tenni. Tisztasági festést tervez, érkezik a kicsi új kiságya is, és szeretne neki venni egy diavetítőt is.