Tóth Andi

Szikora Róbert szerint Tóth Andi tökéletes lesz Zalatnay Saroltaként

Bulvár

Film készül Zalatnay Sarolta életéről. A művésznő azt szeretné, ha Tóth Andi játszaná fiatalkori énjét, és mások is úgy látják, ő a tökéletes választás erre a szerepre.

Színésznőként bizonyított már Tóth Andi a TV2 Hazatalálsz című sorozatában, hamarosan pedig a hírek szerint Cini bőrébe is belebújhat. A legendás énekesnő szerint Tóth Andi amolyan polihisztor, akitől már láthattuk, hogy minden területen megállja a helyét: akár énekelni, akár táncolni, akár színészkedni kell. El sem tudna képzelni nála jobb fiatal Zalatnayt Cini.

Így gondolja ezt Szikora Róbert, Tóth Andi egykori mentora is.

Telitalálat lenne Tóth Andit felkérni Cini fiatalkori énjének megszemélyesítésére. Andi és Cini ugyanis nagyon sok mindenben hasonlóak, mindketten rendkívül tehetségesek, de persze sok mindenben különböznek is. Andi egy nagyon mély érzésű lány, rendkívül sokoldalú, ráadásul mind az éneklésben, mind pedig a színészkedésben megállja a helyét

– mondta a Blikknek az R-Go frontembere. A lap úgy tudja, egyelőre a film készítői még nem döntötték el, valóban Tóth Andi alakítja-e majd Zalatnay Saroltát, de más név eddig még csak fel sem merült. A filmmel kapcsolatos konkrét dolgok várhatóan a jövő héten dőlnek el.