Berki Mazsi

Berki Mazsi párjával kavar egy ugyanolyan nő, mint Berki Mazsi

Bulvár

Ugyanazzal a férfival nyaral és ugyanazzal a férfival tölti az idejét egy titokzatos nő, mint Berki Mazsi, ráadásul a kiköpött mása is.

Rejtélyes fotókat és összefüggéseket vett észre a Bors. Megdöbbentő hasonlóságot mutat ugyanis Berki Renáta életével egy kivételesen csinos nő élete.

Az ember csak kapkodja a fejét, ha véletlenül rátéved annak a csinos nőnek a Facebook oldalára, akinek a közzétett fotók tanúsága szerint egy jól menő vállalkozó a párja. A férfi Zanzibárra vitte nyaralni, a lakásában rendez romantikus vacsorákat, és a férfi gyermekét ölelgetve azt írja, hogy ő a nevelt gyermeke – írja a lap. Ugyanez történik azonban Berki Mazsival is, ugyanez a férfi vitte őt nyaralni Zanzibárra, ugyanennek a férfinak a lakásán szokott ő is romantikázni és ugyanúgy tölt közös időt a férfi gyermekével is.

Hacsak nem manipulált fotókról van szó, az eset nagyon furcsa. Mazsi és üzletember párja január elején utaztak Zanzibárra, a másik nő február 14-én. Nőnapon a nő egy csokor virággal a kezében pózolt egy ingatlanban, ahol Berki Mazsiról is készült már kép. Hogy mi zajlik a háttérben, egyelőre rejtély, de könnyen előfordulhat, hogy valaki, egy Mazsihoz nagyon hasonló hölgy letaszította Berki Krisztián özvegyét a helyéről, ugyanis az utóbbi időben elég nagy a csend körülöttök, pedig korábban Mazsi fotót is megosztott már a férfiról közösségi oldalán.