Shakira

Lesifotósok követték Shakira gyermekeinek minden lépését

Bulvár

Gerard Piquével való szakítása után Shakira Amerikába költözött, és nagyon bízik abban, hogy ott nagyobb nyugta lesz a családjának, mint Spanyolországban volt.

A 24.hu vette észre, hogy Shakira hétfőn a közösségi felületein tette közzé nyílt levelét, amit a sajtó munkatársainak címzett.

Leírta, közszereplőként teljesen megérti, hogy életének ezen változásokkal teli időszakában a figyelem középpontjában áll, de a gyermekei, Milan és Sasha is nehéz éven vannak túl, hiszen szüntelen zaklatásnak és üldözésnek voltak kitéve Barcelonában a lesifotósok miatt. Shakira arra kérte a sajtó munkatársait, tartsák tiszteletben a magánélethez való jogukat.

Kérem, tartózkodjanak attól, hogy követik őket az iskolakapuig, várják őket az otthonunk ajtajánál, vagy a nyomukban vannak a tanórán kívüli és szabadidős tevékenységeik során, ahogyan azt a média tette Barcelonában azzal a szándékkal, hogy fényképeket készítsenek róluk vagy nagyobb elérést generáljanak

– írta közösségi oldalán Shakira, aki nagyon bízik abban, hogy az Egyesült Államokban nyugodtabb életet élhetnek. Az énekesnő és édesanya szeretné megvédeni a gyermekeit és gondoskodni a lelki és érzelmi jólétükről, hogy boldog és egészséges életet élhessenek, mint ahogy azt minden más gyermek is megérdemel.