Stana Alexandra és Meggyes Dávid

Beszóltak az esküvői ruhában pózoló Stana Alexandrának és Meggyes Dávidnak

Bulvár

A szerelmesek, akik tavaly januárban jöttek össze, miután elhagyták házastársaikat, esküvői ruhás fotózáson jártak. Nem mindenki gondolja úgy, nekik való a házasság.

A sok negatív megjegyzés ellenére kapcsolatuk egyelőre kiállta az idő próbáját, már több mint egy éve alkotnak egy párt. Stana Alexandra korábban pedig azt is bevallotta, szívesen hozzámenne Meggyes Dávidhoz, és akár gyermeket is szülne neki.

Nemrég a szerelmesek egy esküvői fotózáson vettek részt, amiről több képet is megosztottak. Bár Szandra a képekhez írt szövegben leszögezte, hogy nem házasodtak össze titokban, rengeteg rajongója gratulál nekik – írja a ripost. Persze akadtak olyanok is, akik szerint semmi keresnivalójuk egymás mellett és jobban is teszik, ha nem házasodnak össze.

Kár is lett volna, mivel egyikőtök se egy hűséges típus… ahogy téged ismerünk pár hétig tarthatott volna

– fogalmazta meg véleményét Stana Alexandráról valaki. A táncművész azonban nem hagyta magát és visszaszólt a kommentelőnek:

Látszik, hogy nagyon jól ismersz. Mondjuk nem tudom honnan, merthogy én nem tudom, ki vagy, az tuti. De köszi a jó kívánságokat, ami késik, nem múlik! Puszi

– válaszolt neki Szandra, akinek a párja, Dávid pedig megkérdezte a hozzászólótól, hogy rá vagy pedig Szandrára fáj-e a foga. A kommentelő ezúttal sem hezitált, Dávidnak is megmondta a tutit:

Rád már kinek fájna a foga, te minden lyukba kisegér.