Nacsa Olivér

Nacsa Olivér: “igenis vannak férfi és női szerepek”

Bulvár

Továbbra is vállalja véleményét Nacsa Olivér, aki több nő haragját is kiváltotta azzal, hogy azt állította, a humor nem nőknek való.

Pénteki kijelentését több nő is nehezményezte, köztük a műsorvezető Lilu, az írónő Péterfy-Novák Éva vagy éppen az ügyvéd és egykori politikus, dr. Varga-Damm Andrea ügyvéd, aki úgy gondolja, Nacsa Olivér a többi fideszeshez hasonlóan elveszítette a humorérzékét.

A humorista azonban a jelek szerint nem bánta meg a kijelentését; ezt bizonyítja, hogy szombat este a kedveséről tett ki egy Instagram-történetet, amiben az esetet is megemlítette – írja a Blikk.

A nagybetűs Nő! A szerelmem, a társam, a támaszom, mindennek az értelme! Aki tudja, hogy nálam jobban senki nem tiszteli és szereti a nőket, aki nem ért félre szándékosan, aki nem akarja hergelni az embereket, mert pontosan tudja, hogy mennyire tisztelem, szeretem, felemelem. Akivel békében és a legnagyobb boldogságban élünk! Mert mindenki ilyen nőről álmodik. Több mondanivalóm nincs. És igenis vannak férfi és női szerepek, valamint szakmák. Ja, hogy ez ma nem píszí? Vállalom!

– írta bejegyzésében Nacsa Olivér.

Nacsa Olivér Insta