Tóth Andi

Anyagilag is a padlóra kerülhet Tóth Andi

Bulvár

Lelkileg amúgy sem volt már a topon, de Marics Petivel való szakítása után még mélyebbre süllyedhet Tóth Andi, akinek az anyagi életére is hatással lehetnek a történtek.

Tóth Andi nemrég jelentette be, hogy visszavonul, mint énekesnő. Sok terve van persze a jövőt illetően, és biztos pontnak tűnt az életében párja, Marics Peti is, aki legnehezebb időszakaiban is kitartott mellette. Ennek azonban vége, pénteken bombaként robbant a hír, hogy a szerelmesek szakítottak. Ez nemcsak a Sztárban sztáros szerepvállalásukra lehet rossz hatással, és nem is csak Tóth Andi lelkére, hanem a Bors szerint az énekesnő pénztárcájára is.

Az egykori szerelmesek ugyanis nemrég béreltek közösen egy budai kertes házat, amiből azonban Marics Peti már el is költözött. A becsült havibér alapján sejthető, hogy Andira havonta akár több százezer forintos plusz költség hárulhat, ha egyedül marad a lakbér és egyéb kiadások fizetésére – írja a lap. A ház kiadásaihoz jön még közös kutyájuk, Bailey is, hiszen a még kölyök rottweiler ellátása is sokba kerül.