Mischinger Péter és Szorcsik Viki

Mischinger Péter úgy érzi, egy metoo-botrányba keveredett Szorcsik Viki miatt

Bulvár

A sportoló kitart álláspontja mellett, hogy soha nem lépett fel agresszíven és erőszakosan a Farm VIP című műsorban.

Meg is kérte Szorcsik Vikit, hogy nyilvánosan kérjen tőle bocsánatot, amiért rágalmazta őt, ha nem így tesz, akkor perre viszi a konfliktusukat, amit egy egész ország nézhetett végig.

Viki továbbra is minden fronton azt állítja, hogy agresszív vagyok, rettegni kell tőlem, ami szemenszedett hazugság. Ugyanis én nem abuzáltam senkit! Nem tetszik, hogy ilyen jelzőkkel illet, noha egy bocsánatkéréssel is beértem volna, de ő még ezt sem tette meg

– nyilatkozta a Story magazinnak Mischinger Péter, szavait a 24.hu írta meg. Az Exatlonban megismert sportoló elmondta, egy rádióadás keretein belül már ki szerették volna őket békíteni. Viki egy feltétellel kért volna bocsánatot Pétertől: ha Péter is bocsánatot kér tőle. Ő azonban ebben nem ment bele, hiszen úgy érzi, neki nincs miért elnézést kérnie és nem szerette volna, hogy ott forgassák ki a szavait úgy, hogy a hivatalos út is el van már indítva.

A sportoló felkészült arra, hogy évekig húzódhat az ügyük a bíróságon, de kitart, ameddig csak kell, mert szeretné, ha valaki kimondaná, hazugság volt, amit a színésznő állított róla.

Lényegében egy metoo-botrányba keveredtem. Nem hiányzik, hogy valótlanságok állítása miatt derékba törjön a karrierem, ráadásul az abúzus komoly vád. Nem akarom, hogy egy ilyen blődség miatt legyen elbagatellizálva ez a valóban létező jelenség!

– magyarázta Mischinger Péter.