Kulcsár Edina

Családi drámájáról vallott Kulcsár Edina

Bulvár

A volt szépségkirálynő mindent elmesélt arról, hogyan került árvaházba édesanyja 2 éves korában.

Kulcsár Edina egyik kérdezz-felelek játékában derült fény a családi drámájukra, akkor egy követőjének árulta el, nagymamájáról azért nem beszél soha, mert nem is ismerte őt. A nagyi ugyanis beadta az árvaházba Edina édesanyját, amikor mindössze 2 éves volt. Onnan hozta ki őt Edina dédnagymamája.

Onnantól ő nevelte anyukámat, aki mindig is úgy tekintett rá, mintha az édesanyja lenne. Sőt, mivel anyu nagyon fiatalon, 18 évesen szült engem, volt, aki azt gondolta rólunk, hogy mi testvérek vagyunk és Anci mama az anyukánk

– kezdte a Blikknek Kulcsár Edina, aki azért fájlalja, hogy soha nem ismerte meg a nagymamáját, aki ma már nem él. Hogy miért adta intézetbe a nagymama Edina édesanyját, arról nem tudnak semmit, csak azt, hogy egyik gyermekére sem volt kíváncsi. Kulcsár Edina édesanyja próbálta megkeresni a testvéreit, de ennyi idő elteltével olyan volt, mintha idegenek lennének. A dédnagymama viszont központi szerepet tölt be az életükben, ezért is ő volt az, aki az anyakönyvvezető elé kísérte Edinát az esküvőjén.

Én ezt már régen elterveztem, hogy a mami kísér majd engem, de ezt elfelejtettem tudatni vele, úgyhogy volt meglepetés, amikor az esküvőn mondtam neki, hogy vegye le a kabátját, mert szeretném, ha ő kísérne az oltárhoz

– mondta nevetve Edina, akinek a dédnagymamája idén már 92 éves lesz, de még mindig tele van energiával. Szerint azért, mert mindenbe bevonják és érzi, hogy szükség van rá.