Ujvári Tomor

Álomautót nyert az iskolaigazgató a Zsákbamacskában

Bulvár

Nem spórol az ajándékokkal a TV2: a Zsákbamacska még csak egy hete tart, de máris milliókat osztottak szét a műsorban a játékosok között.

Nincs olyan nap a TV2 új műsorában, hogy ne távozna legalább egy játékos milliós pénzösszeggel, de a többieknek sincs oka panaszra, hiszen több százezer forintokat vagy több százezer forintos ajándéktárgyakat nyernek. A legszerencsésebbnek eddig azonban egy iskolaigazgató, Ujvári Tomor bizonyult, aki a tegnapi adásban egy Toyota Aygo személyautó nyert.

Ujvári Tomor ügyes játéka végén egy kulcsot kapott Majkától. A műsorvezető elárulta neki, a három függöny mögött három jármű található, az egyik mögött egy quad, a másik mögött egy robogó, a harmadik mögött pedig egy 6,5 milliós személyautó. Hogy melyik lesz az övé, az csak azon múlik, hogy hogyan tippel a játékos.

Tomor a 2-es függönyt választotta, nem tudta megmagyarázni, hogy miért, s bár gyanús volt neki a 3-as is, de végül csak kitartott a 2-es mellett. És milyen jól tette, ugyanis az rejtette az álomautót.

Mindjárt infarktust kapok

– mondta a játékos, amikor sor került a függönyök elhúzására.