Ördög Nóra

Jön az Ázsia Expressz – Felfedezzük Amerikát!

Bulvár

Hatalmas bejelentést tett a TV2. A csatorna az Ázsia Expressz negyedik évadát ezúttal Amerikában, azon belül is Mexikóban és Guatemalában forgatja le.

Erről Fischer Gábor, a TV2 Média Csoport programigazgatója a SorozatWikinek számolt be. Elmondta, idén teljesen mást szerettek volna csinálni, egy ideje pedig már nézegették a mexikói útvonalat.

Rengeteg mexikói sorozaton nevelkedett ez az ország és szerintem az embereket mozgatja, hogy milyen Mexikó. Ez az évad már abszolút nem Ázsiában fog forogni, ezért új címre is szükség van. Szerettük volna megtartani az eredeti brandet, így az új név Ázsia Expressz – Felfedezzük Amerikát lett

– nyilatkozta Fischer Gábor, aki további meglepetéseket is elárult a TV2 kedvelt műsorairól: idén ősszel is képernyőre kerül a Dancing with the Stars, valamint a Farm VIP következő szezonja is. A Szerencsekerék pedig annyira népszerűnek és nézettnek bizonyult, hogy arra még őszig sem kell várni, már idén tavasszal újra láthatják a nézők. Ugyanez a helyzet a Párharccal is, a reality folytatása szintén tavasszal kerül adásba, méghozzá rögtön két évaddal.

Ennek az az oka, hogy egy etap rövidebb lesz, így pedig egyszerűbb reality szempontból erősebb évadot forgatni. A sztárpároknak így nem kell olyan hosszú időre távol lenniük a valódi életüktől és a családjuktól

– magyarázta Fischer Gábor, aki az is elmondta, a Párharc műsorvezetője ezúttal is Stohl András lesz.