Körtvélyessy Kinga és L. L. Junior

Borul a bili, nem lesz sima Körtvélyessy Kinga és L.L. Junior válása

Bulvár

Amíg az énekes fiatal szerelmével, Dárdai Blankával Dominikán lazul, Magyarországon megkezdődött L.L. Junior és volt párja, Körtvélyessy Kinga válópere.

Kinga mindössze néhány mondatot mondott a tárgyalás előtt az Érdi Járásbíróságon szerdán, ez a néhány mondat azonban elég volt ahhoz, hogy az énekes kiboruljon és olyan dolgokat tárjon a nyilvánosság elé, melyekről eddig nem lehetett tudni.

Ma is izgulok, hiszen még sosem voltam ilyen helyzetben. De leginkább az életem hátralévő része miatt izgulok. Hogy mi lesz velünk

– fogalmazta meg érzéseit tegnap Körtvélyessy Kinga. Junior nem érti, miért aggódik az élete hátralevő része miatt a volt párja. 24 óráig elérhető Inta-sztorijában elmondta, ő mit gondol a helyzetről.

Én nem is értem, hogy miért nem a kislányomról beszélünk, akivel csak heti kétszer beszélhetek 10 percre, mintha elítélt lennék. A pénzről pedig egyelőre csak annyit mondok, hogy utazásom napján 11 milliót utaltam el csak úgy, papír nélkül a hölgynek, és egy csomó pénzt fog alaptalanul még kapni, ami tisztán talált pénz neki, de ő aggódik…

Miközben én itt kint dolgozok, és édesanyám 67 évesen is dolgozik éppen a Hunyadi piacon. Nem kell aggódni, mert a kislányomnak mindig mindene meglesz, de az, hogy havi 250 000 forintos gyerektartás igénye mellett ő eszközként kezeli Lilit, hogy bosszút álljon az új kapcsolatom miatt, az tényleg felháborító! Egyezzünk meg Kinga, és zárjuk le ezt az egész témát!

– írta meg Junior szavait a Bors. A lap úgy tudja, a Fekete Vonat egykori énekese szinte mindenét Kingára íratta házasságuk alatt, a többszáz millió forintot érő törökbálinti luxusotthonukat is, de egy luxusautót is adott neki ajándékba születésnapjára. A jelek szerint nem szeretne most semmit, csak hogy több időt tölthessen a kislányával. Ezzel kapcsolatban tavaly decemberben nyújtott be kérvényt a bírósághoz.

Most viszont úgy érzi, bizonygatnia kell azt is, hogy jó apa, pedig szavaiból kiderül, többször is kérte Kingát, kíméljék meg közös gyermeküket, Lilit, illetve Junior kisfiát, Lacikát is és egyezzenek meg. Az énekes szavaiból arra is lehet következtetni, volt párját, Hopp Csillát – akit épp Körtvélyessy Kinga miatt hagyott el évekkel ezelőtt két gyerekkel Junior – is tanúként fogják beidézni a bíróságon, hogy elmondja, milyen apa is az énekes.

L.L. Junior Insta-sztori