Lagzi Lajcsi

Emiatt vitték kórházba Galambos Lajcsit

Bulvár

A mulatós zenész tegnap lett rosszul boldogasszonypusztai birtokán, kórházba vitték a mentők.

Ügyvédje elárulta, egyik családtagja volt az, aki mentőt hívott hozzá. Két autó is érkezett Lagzi Lajcsiért. Hogy miért, azt a már otthonában lábadozó zenész maga mondta el a Blikknek. Galambos Lajosra olyan fulladásos roham tört rá tegnap, hogy még ő is pánikba esett. Ennek ellenére nem akarta, hogy mentőt hívjon hozzá a rokona, de ő is annyira megijedt, hogy nem hallgatott rá és telefonált.

Az első autóban nem volt olyan felszerelés, ami a teljeskörű kivizsgálásomhoz elengedhetetlenül szükség lett volna, így kértek még egy, már jobban felszerelt mentőt. Végül az szállított be a tatabányai kórházba

– idézte fel a történteket Lajcsi, aki ezután hosszú órákat töltött a sürgősségin, rengeteg vizsgálatot elvégeztek rajta. Felírtak neki egy újabb gyógyszert is, ezt is szednie kell ezentúl mindennap.

És ami a legfontosabb és legfájóbb, hogy a fulladások miatt határozatlan időre eltiltottak a trombitálástól is. Viccesen mondhatnám, hogy trombitadiétára fogtak, de ezt én nem fogom fel ilyen viccesen, mert a zenélés az életem, és ha azt elveszik, az olyan, mintha az életemet vették volna el…

– mondta Lajcsi, aki nem is olyan rég csapott egy hatalmas bulit súlyos betegsége ellenére. Nem árt, ha legközelebb óvatosabb lesz.