Kovács Kati

Charlie úgy megütötte Kovács Katit, hogy hónapokig nem hallott a fülére

Bulvár

Régi emléket elevenített fel az énekesnő: egyszer úgy pofonvágta őt Charlie, hogy a hallása is elment.

Kovács Kati minden idők egyik leghíresebb énekesnője Magyarországon, annak ellenére, hogy soha nem tanult énekelni. A ’60-as évek óta a mai napig rengeteg fellépése van.

Mint legutóbbi interjújában elmondta, furcsa, hogy a színpadi világot választotta, hiszen nem tartja magát kitárulkozó típusnak, kezdetben nagyon zavarta őt az, hogy ennyien rajonganak érte, utánozták, sőt, követték is – írja a Bors. Kovács Kati azt sem szerette, ha belépnek a magánszférájába. Pedig Charlie egyszer egész konkrétan megtette a Fejlövés című film egyik jelenetében, ugyanis az énekesnő színésznőként is megállta a helyét.

Azt mondta a rendező, Bacsó Péter, hogy ha pofán vágod a Katit, de csak mímeled, akkor látszik, hogy nem adsz neki igazi pofont. De Charlie mondta, hogy nem akar megütni. Akkor Bacsó jól megitatta Charlie-t pálinkával, majd Charlie odajött és akkora pofont lekevert, hogy beestem a kukoricásba. Hónapokig nem hallottam a fülemre

– mesélte a régi emléket Kovács Kati, aki persze egyáltalán nem haragudott meg az énekesre, többször közösen is fellépnek, nagyon kedveli őt. Még azt is megmutatta, milyen az, amikor Charlie hangján beszél.

Fotó: Facebook/Kovács Kati rajongói oldal/Csináljuk a fesztivált