Völgyi Zsuzsi

Felvállalta 20 évvel fiatalabb szerelmét Völgyi Zsuzsi

Bulvár

A nyilvánosságnak is megmutatta az énekesnő, ki az a hozzá képest fiatal fiú, aki elrabolta a szívét.

Nem Völgyi Zsuzsi az egyetlen negyvenes nő, aki kedveli a fiatal férfiakat: egy tévéműsor, a Szingli anyák paradicsoma is erre épül a TLC-n. Az énekesnő 2021-ben jelentette be, hogy elválik férjétől, gyermeke édesapjától. Sikerült lezárnia a múltat, idővel pedig újra rátalált a szerelem, de hogy kinek a személyében, azt csak most fedte fel.

A Blikk vette észre, hogy közösségi oldalán mutatta meg párját, aki nem más, mint a 23 éves zenész, Kökény Tamás, a Virtuózok 2016-os győztese, akivel a két évtizedes korkülönbség ellenére közel két éve boldog párkapcsolatban élnek. A Romantic énekesnője 24 óráig látható Insta-sztorijában tett közzé kettejükről egy szerelmes fotót, ezt követően kereste fel a lap.

Igen, valóban ő a párom. Lassan két éve alkotunk egy párt, és úgy éreztük, itt az ideje vállalni a szerelmünket mindenki előtt. Lesznek még közös fotók, de nem akarunk együtt szerepelni, avagy nyilatkozni a magánéletünkről. Szeretnénk ezt a csodát magunknak megőrizni

– nyilatkozta Völgyi Zsuzsi, aki igyekszik minél több időt együtt tölteni 20 évvel fiatalabb párjával, aki nagyon sikeres művész, játszott már New Yorkban és Berlinben is, itthon pedig olyan elismert énekesekkel dolgozott együtt, mint Miklósa Erika, Radics Gigi, Sári Évi vagy Puskás Peti.

Ő Kökény Tamás, Völgyi Zsuzsi szerelme:

 

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

 

Tamás Kökény (@tamaskokenyofficial) által megosztott bejegyzés