Tóth Gabi

Tóth Gabi elénekelte a Gyöngyhajú lányt

Bulvár

Az énekesnő Gáspár Lacival ellentétben nem rontotta el a legendás Omega-dalt.

Amíg sokan nézték a TV2-n a Sztárban sztár idei évadának első adását, a Duna TV rajongóinak is kijutott a népszerű hazai előadókból és híres magyar dalokból. Tóth Gabi ugyanis vasárnap este a Dunán látható Petőfi Zenei Díj koncertjén a Gyöngyhajú lányt adta elő. Az énekesnő pályatársaival Adamis Anna munkássága előtt tisztelegve lépett fel – írja a Blikk.

Gabi varázslatos külsejével is megadta a módját a dalnak: extrém, gyöngyökkel kirakott fejdíszben és csillogó ruhában énekelte el a dalt a gyönyörűen megvilágított színpadon. Előadásával könnyeket csalt megannyi néző szemébe, köztük a nővéréébe is, aki ezt írta róla közösségi oldalán:

A tehetség az tehetség. Megvenni nem lehet, elkamuzni nem lehet, eljátszani sem nagyon. Adamis Anna könnyei szólnak az elmúlásnak, a múlt sikereinek, Tóth Gabriellának, akivel Tapolcán, a város szélén, az Egry József utcai lakótelepen nőttem fel! Testvérem! BRAVA! Ahogy a NAGYOKNAK szokták mondani. Ejha! Könnyek, földindulás, óriás hatás! Erre nem képes akárki, csak akit Isten a kezei között dédelget

– írta testvéréről Tóth Vera.

 

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

 

Tóth Vera (@tothveraofficial) által megosztott bejegyzés