Berki Mazsi

Milliókba került Mazsi és új párja luxusnyaralása a Maldív-szigeteken

Bulvár

Bár Berki Krisztián özvegye több fotót is feltöltött közösségi oldalára legújabb álomnyaralásáról, a konkrét helyet soha nem jelölte meg.

A Bors azonban rájött: ezúttal a Maldív-szigeteken romantikázott Mazsi és új párja, aki idén már a második luxusnyaralást biztosította Berki Krisztián özvegye számára. A lap szerint mélyen a zsebébe kellett nyúlnia az üzletembernek, hogy az éjszakánkénti közel 400 ezer forintos luxusvillát kifizesse, hiszen ennyibe kerül egyetlen nap abban a Maldív-szigeteki üdülőben, ahol a sztáranyuka élvezi a napsütést.

Mazsi több fotót is feltöltött Instagramjára a helyszínről, ezek között van, amelyiken épp egy ilyen ház előtt fotózták le, így nem volt nehéz kiszámolni, hogy mivel már egy hete ezen a csodálatos helyen vannak, csupán a luxusapartmanjuk 5 millió forintba került.

Extra csavart ad a dolognak, hogy Mazsi és Berki Krisztián együtt is jártak a Maldív-szigeteken, igaz, nem pont ott, ahol mostani párjával nyaral a celeb, de ez volt az az ország, ahol 4 évvel ezelőtt másodszor is kimondta a boldogító igent Berki Krisztiánnak.

Egyik követője nem bírta ki, hogy ne hozza fel Mazsinak, hogy egy évvel ezelőtt még Berki Krisztiánnal pózolt boldogan egy akkori luxusnyaraláson. Mazsi válaszolt is neki és megkérdezte, miért ne lehetett volna egy évvel ezelőtt is boldog?

Mindenkinek a saját lelkével kell elszámolnia egy napon, és ezt senki nem kerülheti el! Nyilván nekem is megvan a saját történetem, de a családi történetek megmaradnak családi történeteknek. Az pedig, hogy én hogyan gyászolok, ezt is csak én tudom. Senki nem lakik a lelkemben, csak én tudom, mit érzek

– írta neki Mazsi. Gyász ide vagy oda, csodálatos luxusnyaralásban volt része idén már másodszor is, pedig még csak február van.

 

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

 

Berki Renáta (@berkimazsi) által megosztott bejegyzés

Itt nyaralt Mazsi és új párja: