Miller Dávid

Miller Dávid azt hitte, egy Holdról is látható összeget fog keresni munkájával

Bulvár

Bár nincs oka panaszra, de a műsorvezető-színész-énekes azt hitte, 35 éves korára már biztosan teljes anyagi jólétben fog élni.

A 26 éves Miller Dávid napja legtöbbször nagyon korán, hajnali 4-kor kezdődik, hiszen az RTL Reggeli című műsorának egyik műsorvezetője. Ha nem ott forgat, akkor szinkronizál vagy énekel, vagy épp X-Faktor vezet. A műsorvezető a Refresher Magazinnak mesélte el, mennyire mozgalmas év volt számára 2022, ami ennek ellenére nem fárasztotta le őt. Úgy érzi, a tévézésben és a filmezésben meg tudja valósítani önmagát, de a zene is szerelem számára.

A zenével kapcsolatban még sokkal magasabb elvárásaim vannak magammal szemben. Annyira fontos nekem, hogy még félek vele megbirkózni és igazán belerakni magam, mert bár szerintem jó dalaim vannak és mások is szeretik őket hallgatni, érzem, még nem dobtam, adtam át magamat 100%-osan

– mesélte Miller Dávid, aki nagyon jól szeretné ezt is csinálni, de még azt érzi, erősödnie és fejlődnie kell ezen a területen. Nem az a céja, hogy most rögtön millióan kezdjék el őt hallgatni, de nagyon élvezi, ahogy összeáll a zene: amikor megír egy dalt, majd stúdióba megy, végül leforgat egy klipet. Erre nem volt még elég ideje, de a jövőben szeretné elárasztani az embereket új zenei anyagokkal.

Emellett persze futnak a további feladatai is, helyt áll a Reggeliben, műsort vezet, szinkronizál, filmben szerepel. Okkal áll több lábon.

Azért csinálok most ennyi mindent, hogy majd egyszer ne kelljen. Nem feltétlenül látom magamat úgy, hogy 25 év múlva is ezt csinálom majd. Tolódik ez a határ, volt olyan időszak, amikor azt hittem, 35 éves koromra kész leszek, mert azt hittem, hogy a munkámmal egy Holdról is látható összeget fogok keresni, de azért ez nem így van. Nem azt mondom, hogy nem jut kenyérre, de már nem 35 év a határ, örülök, ha 50 előtt eljutok addig a célig

– mondta Miller Dávid, akinek egyáltalán nem könnyíti meg a helyzetét, hogy híres szülők gyermeke. Úgy érzi, emiatt soha nem volt része pozitív megkülönböztetésben, sőt, mindig nagyobb volt az elvárás felé.

Fotó: Facebook/davidzoltanmiller