Tápai Szabina és Kucsera Gábor

Sosem volt a hűség mintaképe Kucsera Gábor

Bulvár

Tíz év házasság után döntött a válás mellett Tápai Szabina és Kucsera Gábor, Szabina most unta meg férje kicsapongását.

Többször is válságba jutott már a sztárpár házassága, de mindig igyekeztek megoldani a problémáikat és kitartani egymás mellett. Eddig tartott az erejük, különösen a Szabináé, aki elárulta, férje megcsalta őt. A család egyik barátja a Borsnak elárulta: nem egy félrelépésről van itt szó.

Már az esküvő előtt is állt a bál, Kucsi sosem volt a hűség mintaképe. Pedig szerette Szabinát, de egyszerűen vannak olyan típusok, akik nem bírnak a vérükkel

– árulta el a lapnak egy neve elhallgatását kérő barát, aki szerint már a kapcsolatuk elején is állandó probléma volt közöttük, hogy Kucsera Gábor szeret és tud is élni, sokat járt bulizni is, Szabina pedig folyton ellenőrizni akarta őt. Második gyermekük születése után egyre kevesebb idejük maradt egymásra, Kucsera pedig ki-kicsapongott.

 Nem mentség, de igyekezett mindig nagyon diszkrét lenni, mert ez nem Szabina ellen volt, nem akarta megbántani

– folytatta a barát, aki szerint a világbajnok kajakozó, olimpikon is küzdött egy darabig a házasságukért, mert imádja a gyermekeit, nagyon jó édesapa. A szülei is példaértékű házasságban élnek, ő is ezt szerette volna. De nem így alakult. A lap informátora szerint már három éve nincsenek együtt tulajdonképpen, csak eddig ez nem került nyilvánosságra. Harmadik kisbabájukkal próbálták még megmenteni a házasságukat, de esélyük sem volt.

Több sebből vérzett a házasságuk, nem csak a félrelépések, hanem a nagyon különböző jellemük miatt is, Szabina túl harsány, túl hiperaktív volt, ami csak eleinte egészítette ki Gábor nyugalmát

– véli a család barátja. Mindenki nagyon szurkolt nekik, de eljött az a pont, amikor rájöttek, nincs tovább.