Galambos Lajos

Ebbe a börtönbe megy Galambos Lajos

Bulvár

Bár a zenész nem készül arra, hogy börtönbevonul, úgy van vele, ha mennie kell, menni is fog.

Hogy pontosan hová, azt a Bors tudta meg. A lap információi szerint Galambos Lajosnak otthonától távol, Kecskeméten kell leülnie több mint három éves büntetését. Bár a behívóját még nem kapta meg, de a hírek szerint Lajcsi átmeneti otthonától, Mocsától 170 kilométerre kerül majd a zenész.

A kecskeméti börtönben a bv. intézetek többségéhez hasonlóan munka vár majd Lajcsira, ami egyrészt azért is jó a raboknak, mert lefoglalják magukat, másrészt pénzt is kereshetnek vele, amit az úgynevezett börtönboltban költhetnek el például tisztálkodási szerre, dohánytermékre, zöldségre, gyümölcsre.

Az utóbbi időben fulladásos rohamokkal küzdő zenész egyelőre nem készül arra, hogy börtönbe vonul, a másodfokú ítélete után azt mondta, beadványokkal fognak élni az ügyvédjével, nem adják még fel a harcot. De ha mennie kell, menni fog, ha Kecskemétre, akkor Kecskemétre.

Megyek, ahova menni kell, ahova beosztanak. Ennek ellenére, az ügyvédeimmel érdeklődéssel várjuk az ítélet írásos formáját, ami véleményem és az írástudók véleménye szerint is, részben szembe megy az alaptörvénnyel és az ítélkezési gyakorlattal

– nyilatkozta a lapnak Galambos Lajos, aki tovább küzd az igazáért.