Ifjabb Schobert Norbert

Családi titkokra derült fény: így ordibált egymással Rubint Réka és fia, Schobert Norbi

Bulvár

A fitneszlady és nagyobbik fia, a Farm VIP-nak köszönhetően egyre népszerűbb Schobert Norbika kapcsolata amolyan tipikus anya-fia kapcsolat.

Ez derült ki a Szerencsekerék egyik adásából, melynek a vendégei voltak. Norbika elmesélt egy vicces esetet, ami közöttük történt akkor, amikor az édesanyja dühös lett rá. Schobert Norbika lustasága miatt a fitneszedző megharagudott, amelynek súlyos következménye lett – írja a Femina.

Norbika ugyanis nem a rendszeretetéről volt híres korábban. Saját szennyesét sem vitte le a fürdőszobából a mosókonyhába, amit az édesanyja egyszer megelégelt. Norbika szerint akkor már annyira felhalmozódott a szennyes a fürdőszobában, mintha háború lett volna. Ezt meglátva édesanyja, Rubint Réka nagyon dühös lett és olyat tett, melyhez hasonlót bármelyik másik édesanya is megtenne a helyében.

Egyik nap éppen lent ültem a nappaliban, és csak annyit láttam, hogy repülnek le az emeletről a pólók, egyenesen a kutyához, még a kis tóba is, amiből inni szokott

– mesélte ifjabbik Schobert Norbert, aki látva, hogy a kedvenc pólója is a vízben landol, ordibálni kezdett az édesanyjával, de ezt a csatát nyilván nem ő nyerte meg. Anyukája is visszakiabált neki.

Nagyon nem kellett ordibálnia egyébként, mert ordibáltam én helyette is

– idézte fel konfliktusukat Schobert Norbika.