Rick és Morty

Kiskorú lányokat zaklathatott Justin Roiland, a Rick és Morty alkotója

Bulvár

A népszerű rajzfilmsorozat, a Rick és Morty alkotója a legfrisebb hírek szerint kiskorú gyermekeket zaklatott.

Az első információk arról szóltak, családon belüli erőszakkal vádolják az alkotót egy 2020-ban történt eset miatt. Azóta Roiland ellen újabb áldozatok szólaltak fel. Felmerült annak a gyanúja, hogy az animációs sztár fiatalkorúakat is megkörnyékezett – írja a Blikk.

Több közösségi média oldalon is arról beszélnek, hogy Justin Roiland a sikeres rajzfilmsorozatot, a Rick és Morty-t használta fel arra, hogy kapcsolatba léphessen a fiatal rajongóival, akikhez aztán szexuálisan közeledett. Olyan 15-17 éves lányokról szólnak a hírek, akikben annyi a közös, hogy mindannyian Rick és Morty-rajongók voltak és mentorként gondoltak Roilandre.

Egy Janna Waters nő részletesen is leírta, mi történt vele. Miután az akkor 39 éves Roiland felvette vele a kapcsolatot, flörtölni kezdett vele annak ellenére, hogy Janna elmondta neki, még nincs 18 éves sem. Roiland egy buliba is elhívta őt, ahol megpróbálta leitatni és csoportos szexet is ajánlott neki. Janna Waters azonban józanságának köszönhetően ellenállt és nem hagyta, hogy Justin Roiland visszaélhessen a helyzettel.

De nem ő az egyetlen, aki szexuális zaklatással vádolja Roilandet. Egyre többen mesélik el történetüket, amiket eddig egyes vélemények szerint csak azért úszhatott meg a férfi, mert nagyon gazdag.