Tóth Andi

Tóth Andi a Sztárban Sztár zsűritagjaként igyekszik majd szépen közölni a kritikáit

Bulvár

A 24 éves énekesnő ezúttal zsűritagként mutatkozik be. Most úgy gondolja, szigorú lesz.

Hatalmas bejelentést tett a TV2 tavaly decemberben: idén folytatódik a Sztárban Sztár, a műsor pedig két új zsűritagot kapott: Tóth Andit és Marics Petit. Mindketten szerepeltek már a produkcióban versenyzőként, Tóth Andi 2020-ban, Marics Peti 2022-ben. Most a pult másik oldalán is bizonyíthatnak.

Tóth Andi a TV2-nek nyilatkozva elmondta, nehéz feladat vár rá, hiszen valószínűleg lesznek olyan versenyzők, akik már sokkal régebben, évtizedek óta vannak ebben a szakmában, neki pedig 24 évesen őket kell zsűriznie.

Fontos, hogy én is bízzak magamban, a saját véleményemben és a kritikáimban, szóval én ezen leszek mindenképp, készülni fogok és nyilván igyekszem majd szépen közölni a kritikákat

– mondta az énekesnő, szavait a 24.hu írta meg. Andi úgy véli, ő lesz a legszigorúbb zsűritag, és annak ellenére, hogy amikor ő volt versenyző, szép pontokat adott neki mindenki, ő nem biztos, hogy így tesz majd, nem repkednek majd tőle a maximális pontszámok pusztán a szimpátia alapján. Komoly feladat vár rá, komoly véleménnyel is szeretne odaülni a zsűriszékbe, nem szeretné poénra venni a munkát.