Szabyest

Még nem unja: ismét beleállt Gáspár Laciba Szabyest

Bulvár

A 30 éves influenszer-előadó még mindig tud újat mondani Gáspár Laciról.

Miután előbb G.w.M-et, majd pedig Gáspár Lacit kritizálta Szabyest, sokan arra számítottak, elfogytak Szabyest kritikus szavai. Az énekes azonban a Ripost kérésére tovább ecsetelte, mi a véleménye Gáspár Laciról, aki szerinte az X-Faktor óta semmit nem tett le az asztalra, csak bohóckodik és a vagyonával kérked.

Gáspár Laci nem tudom, mire híres. A 15 évvel ezelőtti sikerek már nem számítanak. A TikTokon olyan zenészek és előadók vannak, akik megtöltenek akár egy Budapest Parkot. Gáspár Laci már nem tudná ezt megcsinálni

– véli Szabyest, aki úgy véli, lehet, hogy vannak még ötletei az X-Faktor mentorának, de szakmaiság már nincs benne, meg sem próbál fejlődni, és nem segít a felfedezett emberek tehetségének kiaknázásában sem, ellentétben például mentortársával, ByeAlex-szel, aki rendszeresen felkarolja a tehetségkutatóban szereplő versenyzőket. Szabyest szerint Gáspár Laci sokkal lustább ettől.

Csak beül, felveszi a gázsiját, átül a Lambójába és hazamegy

– mondta róla Szabyest, akit többen is megkerestek már, hogy segítsen nekik karrierjük beindításában, és ő segített is. Arra is volt példa, hogy csak úgy csinált valakinek egy videoklipet, mert látta benne a lehetőséget.