Zámbó Jimmy

Mindig fegyverrel a pohara mellett iszogatott Zámbó Jimmy

Bulvár

Most, hogy kijött A Király című sorozat, újra előtérbe került a legendás énekes élete és rejtélyes halála is.

Utóbbiról fia, Zámbó Krisztián úgy véli, egy egyszerű baleset volt, és nem is érti, miért titkosították édesapja halálának körülményeit. A részletek azonban hamarosan kiderülnek, mert három év, és letelik a 25 éves titkosítás. Jimmy életéről viszont eddig is sokat lehetett tudni, ennek ellenére újra és újra előjönnek olyan történetek, melyek eddig rejtve maradtak a nyilvánosság előtt.

Legutóbb Tornóczky Anita árulta el Bochkor Gábor #Bochkor című műsorában, hogy gyakran látott fegyvert Zámbó Jimmynél. Azt is elmondta, sokat forgatott együtt az énekessel, aki vele mindig nagyon kedves volt, de látta, hogy olyanok is akadtak, akikkel nagyon keményen viselkedett. Szerinte nem volt olyan, hogy valaki ellent mondott volna Jimmynek.

Bocsi nem sokat kertelt, amikor kiderült a személyes ismeretség, határozott kérdésekkel bombázta meg Anitát – írja a naphire.hu.

Láttál fegyvert nála?

– kérdezte Bochkor Gábor Tornóczky Anitától, amire meglepő válasz érkezett.

Persze, sokszor. Ő úgy iszogatott, hogy ott volt a viszkis pohár mellett a fegyver. Az teljesen normális volt és senkinek a szeme nem rebbent

– válaszolta Tornóczky Anita, aki sokáig dolgozott műsorvezetőként, így alkalma nyílt Zámbó Jimmyvel is együtt forgatni.