Völgyesi Gabi

Idegösszeroppanása volt Völgyesi Gabinak

Bulvár

Most 25 éves a Unique együttes, melynek énekesnője elárulta, az első szakmai évek nem voltak zökkenőmentesek a számára.

Az énekesnő őszintén mesélt a Blikknek az átélt mélységekről és magasságokról. Gabi 25 évvel ezelőtt ismerte meg az együttes egyik tagját, Zsoltot, ő mutatta be őt Ádámnak, a másik tagnak is, aki idővel nemcsak zenésztársa, hanem a párja is lett. A Unique karrierje nem indult könnyen, igyekeztek több nagy lemezkiadóhoz is eljutni, de nagyon sok pofont kaptak. Volt, ahol csak hitegették őket, de végül megtalálták a helyüket és berobbantak a hazai zenei életbe.

Völgyesi Gabi ekkor volt másodéves hallgató volt az ELTE jogi karán, amit nem akart feladni, így viszont nagyon embert próbáló volt számára, hogy az egyetemen és az együttessel is maximálisan tudjon teljesíteni.

Nehéz időszak volt, mindkét sikert imádtam és akartam. Idegösszeroppanásom lett, elmentem orvoshoz is miatta. Volt négy-öt nap, amikor mindennap és mindenen sírtam. Kiadtam a feszültséget, és ettől jobban lettem

– árulta el most, évtizedekkel később az énekesnő, aki azóta zenésztársaival együtt tudatosan igyekszik átélni a sikereket. Zsolt már nem jár velük fellépni, neki is családja lett, ahogy Gabinak és Ádámnak is: két kisfiuk született, kapcsolatuk pedig 25 év után is harmonikus.