Fekete Vonat

Nem lép fel többet a Fekete Vonat

Bulvár

Hétvégén hatalmas koncertet rendezett a Fekete Vonat az Arénában, ami a hírek szerint veszteséges volt.

Sokan várták a ’90-es évek végének egyik legismertebb hazai együttesének a fellépését, de az énekesnő, Fatima szerint nem úgy alakultak a dolgok, ahogyan arra számítottak. A Blikk vette észre, hogy Mohamed Fatima közösségi oldalán írta meg egy rajongó kérdésére, hogy veszteséges volt a visszatérő buli.

Elvileg 15 nap és kiderül, hogy mit mutatnak a számok, de mi a Beattel már a koncert után azt az infót kaptuk, hogy veszteséges volt a koncert és még mi tartozunk

– írta hozzászólásában az énekesnő. L.L. Junior pedig arról ír közösségi oldalán, hogy ez volt az utolsó koncertjük a Fekete Vonattal.

Úgy gondolom, méltó ünneppel zárhattunk le egy zenei korszakot és ezzel ezt a formációt is, igen, mert kikerülhetetlenül csalódást kell okozzak, ugyanis a 2023. május 6-i Budapest Parkba meghirdetett koncertünk nem “kerül megrendezésre”. Sajnos olyan szinten felbolygatta a saját kis életünket külön-külön, hogy egyszerűen rájöttünk, mégsem tudunk több ilyen nagy koncertet vállalni. Köszönjük a megértést

– írta a rapper közösségi oldalán, aki viszont nagyon örül, hogy ilyen sokan részt vettek szombati koncertjükön a Papp László Arénában. Szerinte bebizonyosodott, hogy a Fekete Vonat nem csak zene, hanem valódi társadalmi erő , ami összehozza az embereket nemtől, származástól, vallástól és korosztálytól függetlenül.

Fotó: Facebook/lljunior