Zámbó Krisztián

Zámbó Krisztián szerint Jimmy nem olyan volt, ahogy A Királyban játszák

Bulvár

Bár tetszik Zámbó Krisztiánnak Nagy Ervin Jimmy-alakítása, szerinte apja nem volt ennyire “butuska”.

Zámbó Jimmyt Olasz Renátó és Nagy Ervin alakítja a sorozatban az énekes különböző életkorában. A Király fia Lakatos Leventének mondta el, hogy jobban tetszik neki apja fiatalkori karaktere, amit szerinte Olasz Renátó nagyon jól játszik. Mást gondol azonban Nagy Ervin alakításáról. Szavait a 24.hu írta meg.

Nagyon jól tudjuk, hogy Ervin elképesztően jó színész, de szerintem apu nem volt ilyen bohém meg ennyire butuska, sokkal rátermettebb pali volt. Nem volt ennyire eszeveszett, mint ahogyan ő játssza. Nem tudom, hogy neki ez volt-e a feladata, hogy így kell játszania édesapám szerepét, de sokkal inkább úriember volt apu, mint ahogy Ervin játssza

– nyilatkozta Zámbó Krisztián, aki azt is elmondta, ez az oldala is tetszett neki.

Tudja, hogy sok fikciós elem is van a sorozatban, ezért megerősítette, apja nem úgy viselkedett a való életben, mint a sorozatban, ugyanakkor azt is elmondta már korábban is, hogy nagyon elégedett A Királlyal. Nem úgy, mint nagynénje, Zámbó Jimmy nővére, Marietta, aki annyira kiborult a saját és az édesanyja ábrázolásán, hogy úgy döntött, bepereli a film készítőit.