Ifjabb Schobert Norbert

Csalással vádolják Schobert Norbikát

Bulvár

Schobert Norbert és Rubint Réka 17 éves fia nyerte az idei Farm VIP-t, melynek döntője szerda este került adásba. Azóta nem csillapodnak a kedélyek.

Az internetezők döntő többsége úgy véli, Norbika csalással tudta legyőzni csak Smaltig Dalmát, aki amikor rájött, hogy nincs tovább, sírva rogyott a földre és mondta, hogy nincs igazság. Drámája megrázta a műsor követőit, sokan úgy vélik, neki kellett volna győznie.

A Bors gyűjtötte össze, hogyan csalt ifjabb Schobert Norbi a kommentelők szerint.

Fogalma se volt, mit kellett kirakni! Még mindig rakná Norbika, ha nem nézte volna meg a Dalmáét!

– utalt egy kommentelő arra a jelenetre, amikor Norbikának fogalma sem volt, hogyan kell kirakni a hatalmas puzzle-t, ezért amikor Dalma végzett, megnézte az övét. A lap emlékeztet azonban arra, hogy ezt nem tiltja a játékszabályzat.

Norbika kézzel hajtotta a kaput nyitó kereket a hajtókar helyett, pedig a feladat egyértelmű volt, vagyis csalt

– mondja egy másik kommentelő, akinek igaza van abban, hogy Norbika más módszert választott, de csak azért, mert a hajtókar letört és kénytelen volt más módon használni az eszközt, csak kézzel hajtani, ami egyáltalán nem könnyítette meg a dolgát.

Egy harmadik vád szerint

Norbikának könnyű dolga volt a labirintusban, mert Dalma már feltúrta a tárgyakat rejtő szalmakupacokat…

Maga Dalma is úgy véli, itt ment el a játék. Valóban rengeteg időt veszített a labirintusban a tárgyak keresésével, ahol szerencsétlenségére Norbika piros tárgyait találta meg, a saját sárga színű eszközeit már csak azután, hogy Norbika utolérte és megelőzte őt.

A következő napokban biztosan sok indok és érv hangzik még el a kommentelők között hol egyik, hol másik fél védelmében, a tény azonban tény marad: Schobert Norbika az, aki megnyerte az ide Farm VIP-t.