Shane Tusup

Csak úgy hasít Shane Tusup

Bulvár

Az úszóedzőnek nem volt egyszerű éve, mégis úgy érzi, végre otthonra talált és sínen van az élete hazánkban.

Csúnyán ért véget Szabó Zsófi és Shane Tusup álomszerű kapcsolata tavasszal, az edző azonban a nehézségek ellenére úgy érzi, kijutott a mélyvízből. Bizakodó 2023-mal kapcsolatban, mert az idei éve végül kedvezően alakult.

Ebben az évben ismertem meg azokat a barátaimat, üzlettársaimat, akikkel most közösen építem a vállalkozásaimat. Elmondhatom, hogy végre otthonra leltem, egy olyan közösségre találtam, amellyel bárhová eljuthatunk, csak keményen kell dolgoznunk

– nyilatkozta a sport- és üzletember a hot! magazinnak, szavait a Blikk írta meg. Tusup úgy érzi, épp olyan az élete, mint bárki másé, csupa fent és lent.

Idén is kerültem víz alá, amikor azt hittem, sosem jövök a felszínre, de aztán csak kikecmeregtem. Most meg csak úgy hasítok

– vélekedik Shane Tusup, aki szeret az életében is szigorú szabályokhoz alkalmazkodni és mindent meg fog tenni a jövője érdekében, hogy elérje a céljait. Megszerezte a magyar állampolgárságot is, és úgy döntött, 2023-ban másképp fogja csinálni a dolgait, mint eddig: mindent csakis egyre jobban és jobban.