Kökény Dani

Kökény Dani: “Idén végre volt mit enni karácsonykor”

Bulvár

 A Sztárban sztár leszek! győztese végre úgy ünnepelhette a karácsonyt, ahogy azt kell: finom, meleg étellel és ajándékokkal.

A szegény sorsú fiú a Borsnak árulta el, hogy bár még nem kapta meg a nyereményét, de már több fellépése is volt, ezekből finanszírozta a karácsonyt.

Volt az asztalon finom étel, idén volt mit enni az ünnep alatt. Nagymamám csinált töltött káposztát és halászlevet és ajándék is volt a fa alatt

– mesélte Kökény Dani, akinek a győzelmét három napig ünnepelte a családja, annyira boldogok voltak. A fiatal fiú jövőre már élhet a Sztárban sztár leszek! győzteseként elnyert lemezszerződésével is, nagyon határozott és elszánt, mindent meg fog tenni, hogy beindítsa a karrierjét, de otthont is szeretne teremteni a családja számára.

Az élet már megtanított arra, hogy a pénzt nagyon meg kell becsülni és úgy kell használni, hogy a környezetemre is pozitív hatással legyen. A nyereményt a családomra fogom költeni, mert úgy érzem, hogy a győzelem nem csak az én érdemem, hanem az övék is. A családom volt mellettem, ők tettek azzá, aki most vagyok

– mondta a fiatal énekes, aki szeretteivel egyelőre egy ideiglenes szálláson lakik, ezért első dolga lesz, hogy megoldja a hosszú távú lakhatásukat, mindent meg fog tenni annak érdekében, hogy jó életet biztosítson ezentúl a családja számára.