Judy

Kislánya tartja össze Judy házasságát

Bulvár

A Groovehouse énekesnője nehéz időszakát éli, házassága válságba jutott.

Erről már korábban is nyilatkozott Judy, most azonban azt is elárulta, kislányuk az, aki még együtt tartja őket. Az énekesnő a Blikknek mondta el, hogy a huszonnégy évvel ezelőtti autóbalesete óta nem volt ilyen nehéz időszak az életében, mint most. Bár kívülről nem látni rajta, belül őrlődik, maga alatt van, mert fontos döntést kell meghoznia. Jelenleg a házasságáért küzd.

Sosem voltam olyan típus, aki meggondolatlanul dönt. Lehet, hogy sok időbe telik, míg elhatározok valamit, de ha ez megtörténik, akkor már megingathatatlan vagyok a döntésemben. Így, hogy van egy közös gyermekünk, akiért felelősséggel tartozunk, nehezebb a döntés, mint régebben, más párkapcsolataimban, amikor nem voltam így elköteleződve. De Maja miatt különösen alaposan mérlegelek minden lehetőséget

– nyilatkozta Judy, aki nem tudja még, hogyan tovább, mert házasságuk abszolút válságba jutott, de egyelőre még egy házban élnek. Úgy véli, nincs semmi szégyellnivaló abban, hogy az életük mélyponton van, hiszen egy házasságban nemcsak magasságok és jó időszakok vannak.

Judy korábban úgy gondolta, hogy egy gyerek csak úgy lehet boldog, ha teljes családban nő fel, de a szakemberek, akikhez az utóbbi időben fordult, elmagyarázták neki, hogy ez egy téves elképzelés, a gyerek akkor lesz boldog, ha boldog szülőket lát. Akkor is, ha már külön vannak. Hogy mit hoz Judy és férje számára a jövő, egyelőre nem tudni.