Schumacher Vanda

Betörtek Schumacher Vandához, miközben ő is otthon volt

Bulvár

A ValóVilág fiatal műsorvezetője a fürdőszobában volt éppen, amikor hallotta, hogy nyílik a bejárati ajtó.

A csinos tévés nem akar félelemben élni az otthonában, pedig most azt sem tudja, hogy egy tolvaj, netán egy őrült zaklató próbált-e meg bejutni hozzá – írja a Blikk. Vanda a lapnak mesélte el, mi történt vele.

Indulás előtt tíz perccel voltam, a fürdőszobában készülődtem, és hallottam, hogy nyílik a bejárati ajtó. Azt hittem, a húgom jött, mert most nálam van pár napig, de ő hangosan köszönt volna. Amikor kiértem megnézni, a nyitott bejárati ajtó látványa fogadott, és amikor kirohantam a folyosóra, csak a lengőajtó csapódását láttam, illetve valaki rohant lefele a lépcsőn

– kezdte a megdöbbentő történetet Schumacher Vanda. Hogy miért szaladt el a betörő, azt nem tudni, lehet, hogy valaki kintről zavarta meg őt, de az is lehet, hogy észlelte, hogy Vanda közelít.

Nem ez volt az első eset, hogy betörő próbálkozott a műsorvezetőnél. Korábban a lakótársa is tapasztalta, hogy valaki be akar menni hozzájuk, de akkor szerencsére zárva volt az ajtó, így a betörő nem jutott be a lakásba. Vanda szerint elképzelhető, hogy azért próbálkozik náluk valaki, mert a közösségi oldalán mindent megoszt magáról, így azt is tudni lehet, hol lakik és mikor nincs éppen otthon. De azt sem tartja kizártnak, hogy valaki a házukból próbál betörtni hozzájuk. Már gondolkozik egy kamera beszerelésén is, a bejárati ajtót pedig ezentúl mindig kulcsra zárja majd.