Nádai Anikó

A Reggelibe visszatérne Nádai Anikó

Bulvár

A műsorvezető rájött, négy hónappal második kisfia születése után korai volt még a visszatérése a tévébe, ezért a múlt héten úgy döntött, otthagyja a ValóVilágot. A Reggelit viszont szívesen vállalná.

Az édesanya nem tudta összeegyeztetni a ValóVilágot a két kisfia ellátásával, így jobbnak látta, ha átadja helyét másnak, pedig nagyon örült a lehetőségnek.

Igazából fel sem vetődött bennem, hogy ne vállaljam el, sőt, szerintem meg is sértődtem volna, ha nem kérnek fel rá. A viccet félretéve, tényleg úgy éreztem, hogy menni fog. Ám már nagyjából a harmadik napon be kellett látnom, hogy ezt nem tudom így csinálni. Alex négy hónapos anyatejes baba, és bár készültünk előre, az apukája pedig mindent megtett, egyszerűen nem tudtuk ezt gördülékenyen megoldani

– vallotta be a Blikknek Nádai Anikó, akinek nagyon megterhelő volt, hogy a picihez éjszaka többször is kelnie kellett úgy, hogy ő eleve csak éjszaka ért haza a műsor miatt. Reggel viszont korán kelt, mert nagyobbik fiát iskolába vitte. A délutáni tanulás, az esti fürdetés után sietett be dolgozni, és így ment ez, ameddig bírta, de folyton fáradt volt és kimerült, és úgy érezte, sehol nem tud maximálisan helyt állni.

Nem kell azonban attól tartani, hogy évekig távol marad a tévétől Nádai Anikó, pár hónap múlva szívesen visszatérne a munkába, de már egy másik műsorba.

Úgy tervezem, hogy nemsokára visszatérek a Reggelibe. Mivel az reggel van, könnyebben össze fogom tudni egyeztetni az otthoni teendőkkel. A Házasodna gazda következő évadát is én szeretném vinni. Az abszolút olyan munka, ahová a gyerekeket is magammal tudom vinni

– mondta Nádai Anikó, aki nagyobbik fiát rendszeresen elvitte magával a forgatásokra. Patrik nagyon élvezte a vidéki életet, az állatokat, a traktorokat, és a stáb is segített Anikónak, a felvételek alatt ők vigyáztak a kisfiára. A műsorvezető szerint ugyanez sikerülhet majd ezúttal is.