Tóth Andi

Tóth Andi visszatért és gyönyörű

Bulvár

Az énekesnő csaknem egy hónappal ezelőtt döntött úgy az őt ért sorozatos bántások miatt, hogy visszavonul a közösségi médiától. Most végre megtörte a csendet.

Igaz, közvetlenül a Dancing with the Stars döntője után posztolt magáról és Andrei Mangráról egy csodás fotót, ami az elképesztő táncuk után készült róluk, de ezt leszámítva a rajongók november közepe óta hiába várták az új tartalmakat Tóth Andiról. Az énekesnő most azonban visszatért, és szebben ragyog, mint valaha.

Úgy tűnik, a közeledő karácsony az ő lelkét is megérintette, ugyanis két olyan fotót posztolt, melyen karácsonyi dekoráció veszi őt körbe, láthatóan már alig várja az ünnepet. Posztjában írja is, hogy már számolja a napokat karácsonyig.

15 nap. Missed me?

– írta Instagramján Tóth Andi, követői pedig természetesen megerősítették a kérdését és elmondták neki, hogy igen, már nagyon hiányzott nekik és alig várták, hogy visszatérjen.

Végre, Te gyönyörűseges Gyermekünk, megjöttél, Te Főnixmadarunk, teljes pompában és ragyogó fényben. Annyi pozitív energia jön át a képen, hogy mindjárt jobban érzi magát az ember, és még boldogabban várjuk a Karácsonyt!

– írta többek között az egyikük.