Bochkor Gábor

Kitört a Gucci-balhé Bochkor Gábor és G.w.M között

Bulvár

A rádiós néhány nappal ezelőtt állt bele Kulcsár Edinába és G.w.M-be, amit a rapper nem tudott szó nélkül hagyni.

Talpig Gucci, közben albérletben laknak, hát igen

– ilyen kritikával illette a rádiós a szerelmeseket, és azt is elmondta, ő kifejezetten örül, ha valaki lebukik egy hamisítvány Guccival, és azt sem értette, Edina miért nem mutat Gucci blokkokat, hogy bizonyítsa igazát. Szavai előtt értetlenül áll G.w.M. A Blikknek elárulta, ha ennyire szüksége van Bochkor Gábornak a hallgatottsága növelésére, szívesen segít neki anélkül is, hogy a rádiós mások leszólásával hívja fel magára a figyelmet.

Nagyon cuki, kedves, aranyos, de ez egyáltalán nem volt sem férfias, sem pedig elegáns. Nem tudom, mi ezzel a célja, de ha hallgatottságot akart, csak fel kellett volna hívnia, szívesen bementem volna a műsorába. Ha annyira biztos abban a kijelentésében, hogy replikát hordunk, miért nem támasztja alá az állítását? Nyugodtan menjen be a Gucciba, kérdezze meg, hogy engem ott hogyan fogadnak, abból is lesz hallgatottsága, ezt garantálom

– mondta G.w.M, aki megerősítette, hogy csakis eredeti darabokat hord. Szerinte azzal sincs semmilyen gond, ha más szereti a replikákat, mert csak arra van pénze, ugyanakkor tetszik neki a márka. Ő viszont valódit hord és Edina is, akinek ajándékba szokta venni ezeket a luxuscikkeket. G.w.M blokkot is mutatott, hogy Bochkor Gábor lelke megnyugodjon.

A rapper azt is elárulta, a Kulcsár Edina által emlegetett albérlet valójában egy penthouse, csak Edina finoman fogalmazott. G.w.M bármikor megtehetné, hogy vesz egy házat, van is ingatlan a birtokukban, az S-osztályos Mercije is 60 millió forintot ér, tehát nem rászorultságból vannak “albérletben”.