Fördős Zé

Ezért nincs még gyereke Fördős Zének

Bulvár

A 45 éves sztárszakács úgy érzi, amíg ilyen sok a dolga, nem lenne jó apa. Ezt leszámítva nincs ellenére a gyerekvállalás.

Fördős Zét már foglalkoztatja az apaság gondolata, a Palikék Világa Youtube-csatornán arról mesélt, készen áll a családalapításra, ami a következő három évben esedékes – írja a 24.hu.

Teljesen hagyományos felfogású embernek gondolom magamat, annak ellenére, hogy 45 éves vagyok, és nincs feleségem és gyerekem. De meg tudom magyarázni, van mentségem! Eléggé pragmatikus, tudatos és elszánt vagyok. A gyereket egy projektnek gondolom, minden feladatával együtt, és bele is van kalkulálva abba a karriervonalba, amit magam előtt látok a következő pár évben

– fogalmazott Fördős Zé, akinek nincs baja a gyerekekkel és a házasságtól sem fél, de úgy véli, a kettőnek nem kell együtt járnia, igaz, a barátnője, Sári kedvéért még ezt si megtenné. De még nem most.

Amit érzek magamon, hogy valószínűleg nem lennék úgy jó fater, hogy közben ezerrel pörgök, és csinálom azt, amit most csinálok. Azt gondolom magamról, hogy nekem akkor kell gyereket vállalni, ha megengedhetem magamnak azt, hogy többet foglalkozom a családdal és a szabadidőmmel

– folytatta a gasztroblogger, aki már rajta van a nyugodtabb élet megteremtésén és azon, hogy gyermeke születhessen. Úgy véli, 10-20 évvel ezelőtt még korai lett volna, nem lett volna belőle jó “fater”, most viszont erre már sokkal jobbak az esélyei.

Fotó: Facebook/fordos.ze